İSTANBUL / ESENYURT - Kıraç Nüzhet Usta Bilgincan Anaokulu

Kıraç Nüzhet Usta Bilgincan Anaokulu

Adres
OSMANGAZİ MAH. KÜÇÜK AYAZMA CAD. NÜZHET USTA BİLGİNCAN İLKOKULU BLOK NO 62 İÇ KAPI NO 1 ESENYURT / İSTANBUL
Vizyon
Evrensel ilkeler ışığında daima mükemmele doğru ilerlemek.Tüm fiziksel donanımlarıyla, araştırmacı ruhun çeşitli projelerle desteklendiği, sanatı ve kültürü içine sindirmiş, bilgide yetkin ekibiyle gittikçe gelişen bir okul olma kimliğini sürdürmek."
Misyon
Mevcut teknolojiyi en iyi sekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düsünce yapisina sahip, sürekli gelisen ve degisime açik, alaninda yüksek ögretime yönelebilen, ülke kültürüne ve degerlerine bagli, insani degerlerle donatilmis, Atatürkçü düsünce yapisina sahip, demokratik, laik ve insan haklarina saygili, endüstrinin ihtiyaç duydugu girisimci ve üretken bireyler olarak yetistirmek için varız..
Öğretim Şekli :İkili
Kıraç- Yenibosna Otobüs hattı ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir